Voor wie

Het studie- en werktraject is er voor aankomende ICT professionals met een flink portie doorzettingsvermogen.

Heb je een MBO4 opleiding netwerk- of systeem beheerder afgerond? Of ben je een ICT nerd die een VWO of Havo diploma op zak heeft? Ben je gedreven, heb je een enthousiaste werkhouding, een hands-on mentaliteit en heb je analytisch inzicht? Wil je je HBO diploma halen en gelijktijdig relevante werkervaring opdoen bij een bedrijf in de hosting industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Past deze studie bij jou?

Als je je opgeeft voor de Cloud IT Academy moet je een gezonde interesse hebben voor IT. Daarnaast ben je een doorzetter, kun je zelfstandig werken en heb je zelfdiscipline. Al tijdens je studie start je je carrière als cloud professional in een bijzonder innovatieve sector, namelijk de hosting sector. Daarom verwachten wij dat je je opstelt als een professional met de vaardigheden van een beginnend medewerker op tenminste mbo+- niveau.

Je werkgever investeert in jou

Je zult naast je praktijkervaring ook veel lezen en stukken schrijven. Dat zijn heel verschillende disciplines. Het kan zijn dat het lezen of schrijven je minder liggen maar snel de moed opgeven, dat zit niet in je persoonlijkheid. Want als je eenmaal bent gestart bij een passende werkgever dan ga je een verplichting aan. Je werkgever investeert namelijk in jou, in tijd maar ook door je collegegeld weer terug te betalen na ieder succesvol jaar. Na je studie zien ze je natuurlijk niet graag direct vertrekken, ben jij loyaal ingesteld en heb je zin om en langere tijd bij een werkgever te werken?

Niet voor iedereen

Deze opleiding is zeker niet voor iedereen. Je moet het leuk vinden om direct al aan de slag te gaan in een voor jou nieuwe werkomgeving. Daarom werkt Cloud IT Academy met een strenge selectie. We leggen je een aantal vragen voor (een assessment) en zoeken daarna naar een werkgever die bij jou past.

Is deze opleiding iets voor jou?

Duaal leren is iets heel anders dan een bijbaan of stage lopen. Cloud IT Academy zorgt dat je bij een werkgever terecht komt die je optimaal ondersteunt bij je HBO studie. Je werkgever is een goede bekende van ons en is aangesloten bij ons werkend leren programma. Ben je benieuwd of juist dit specialisme je ligt? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op