Voor wie (en wie niet)?

Cloud IT Academy is er voor aankomende ICT-professionals die graag in de cloud industrie aan de slag willen en beschikken over een flinke portie doorzettingsvermogen.

Heb je een mbo-4 opleiding netwerk- of systeembeheerder afgerond? Of ben je een echte ICT-nerd met een diploma vwo of havo? Ben je bovendien analytisch sterk en heb je een enthousiaste hands-on mentaliteit? Dan zijn we op zoek naar jou.

Stevige eisen

Naast een uitgesproken interesse voor IT, verwachten we dat je een doorzetter bent, zelfstandig kunt werken en over zelfdiscipline beschikt. Je gaat namelijk al tijdens je studie aan de slag in de zeer innovatieve cloudsector. Daarom rekenen we op een professionele opstelling met de vaardigheden van een beginnend medewerker op tenminste mbo+ niveau.

Professioneel en loyaal

Je werkgever investeert in jou. Niet alleen in uren, maar ook door het terugbetalen van je collegegeld na ieder succesvol afgerond studiejaar. Je gaat dan ook een verplichting aan.
Naast het werken in de praktijk moet je veel lezen en stukken schrijven. Dat ligt je misschien wat minder maar je beseft dat het er gewoon bij hoort. Aan het eind van je studie ziet de werkgever je bovendien niet graag meteen vertrekken. Dus ben je loyaal ingesteld en heb je zin om langere tijd bij een bedrijf te werken?

Niet voor iedereen

Deze opleiding is zeker niet voor iedereen. Je moet het leuk vinden om direct al aan de slag te gaan in een voor jou nieuwe werkomgeving. Daarom werken de bij de Cloud IT Academy aangesloten bedrijven met een strenge selectie.

Is deze opleiding iets voor jou?

In de cloudindustrie is er een groot tekort aan goed opgeleide IT-ers. De werkgever waar je aan de slag gaat, wil je daarom graag maximaal ondersteunen bij je hbo-studie. Duaal leren is dus echt iets heel anders dan een bijbaan of een stage. Denk jij dat deze studie bij jou past?

Inschrijven