Je bachelor halen en werken tegelijk

Tijdens je opleiding System Network & Cloud Engineering volg je 1 à 2 dagen per week college aan de HU (Hogeschool Utrecht). De Cloud IT Academy vult dit aan met een Talent Ontwikkeling Programma en een supervisie traject.

Naast je studie werk je 3-4 dagen per week bij een toonaangevend bedrijf in de cloud branche. Na 4 jaar heb je een bacheloropleiding System Network & Cloud Engineering afgerond en mag je jezelf Bachelor of Science (BSc) noemen. Met je kennis, je praktijkervaring en je titel ben je verzekerd van een uitstekende baan.

Uitdagende leerwerkplek

Je loopt geen stage maar gaat aan de slag als een echte medewerker. Natuurlijk worden je taken en verantwoordelijkheden afgestemd op je studiejaar. Naarmate je verder komt, wordt er steeds meer van je verwacht.

Je behoort tot een gespecialiseerd team dat verantwoordelijk is voor het beheer van de klantomgeving. Zo leer je werken met onder andere verschillende platform gerelateerde technieken, moderne besturingssystemen en remote desktop services. Een groot deel van de benodigde studiepunten haal je uit activiteiten en opdrachten in de praktijk.

De voordelen van een duale opleiding

• theoretische kennis direct toepassen in de praktijk
• werkervaring opdoen tijdens je studie
• betaald worden voor je werkzaamheden

Deze studievorm is zeer geschikt voor mbo’ers die willen doorgroeien naar hbo-niveau. Maar ook echte IT-nerds met havo/vwo zijn zeer welkom.

Is deze opleiding iets voor jou?

In de cloudindustrie is er een groot tekort aan goed opgeleide IT-ers. De werkgever waar je aan de slag gaat, wil je daarom graag maximaal ondersteunen bij je hbo-studie. Duaal leren is dus echt iets heel anders dan een bijbaan of een stage. Denk jij dat deze studie bij jou past?

Inschrijven