De stichting Cloud IT Academy is een initiatief van de bedrijven in cloud en hosting sector.

Over ons

Als je in de cloudsector komt werken, help je mee bij het opzetten en onderhouden van een goede cloudinfrastructuur. Dat is nodig voor de snelgroeiende wereld van al die bedrijven, media, webshops, onlinesoftware aanbieders en overheden, die in de cloud werken.

Met de Cloud IT Academy willen we meer jong IT-talent naar onze zeer innovatieve en snelgroeiende cloudsector trekken. Samen met de HU bieden we een beperkt aantal studenten een hoogwaardige hbo-opleiding System Network & Cloud Engineering.

De bij ons aangesloten bedrijven stellen hun praktijkkennis op dit vakgebied beschikbaar. En ze zorgen ervoor dat je als student de gelegenheid hebt om voldoende studiepunten te halen voor je bachelor diploma. Ze bieden je, als dat mogelijk is, ook na de opleiding een interessante werkplek. Zo maak je een vliegende start in je carrière.

Marcel Schilders

Directeur Cloud IT Academy
Marcel zet zich dagelijks in voor een waardevolle samenwerking tussen het bedrijfsleven en beroepsonderwijs. Sinds 2004 is hij actief bezig met vraagstukken rondom de arbeidsmarkt en kennisontwikkeling binnen de IT en techniek. Dat doet hij voor zowel de Cloud IT Academy als met zijn bedrijf Pradus BV.

Het bestuur

Voorzitter:
Frans ter Borg

CEO Quanza

Penningmeester:
Bart Lageweg
Owner Bizway

Secretaris:
Simon Besteman
Directeur ISPConnect &
portfoliohouder
onderwijs DINL

Bestuurslid:
Ludo Baauw
CEO Intermax

Bestuurslid:
Jaco Monshouwer
Met educatie bevlogen Cloud professional

Onze partners

Stichting DINL