Aangesloten hosting bedrijven

Omdat de hosting sector nu en in de toekomst een tekort verwacht aan gespecialiseerde IT professionals is door de bedrijven en brancheorganisaties de stichting Cloud IT Academy opgezet. Hieronder stellen wij de hosting bedrijven die jou een leerwerkplek aanbieden aan je voor.

Als je in het nieuwe schooljaar kiest voor de Cloud IT Academy kom je dus terecht bij één van deze bedrijven. Stuk voor stuk zijn dit bedrijven die jou zo goed mogelijk begeleiden in je werk en je studie. Hier leer je de ins en outs over de nieuwste IT techniek en weet je straks als geen ander wat er voor nodig is om de digitale economie te laten floreren.

Onze partners

Cloud IT Academy werkt momenteel met een snel groeiend aantal bedrijven samen om toekomstige IT professionals op te leiden voor de hosting sector. In het nieuwe schooljaar – september 2018 – stellen deze partners in totaal meer dan 25 leerwerkplekken beschikbaar.

Amsterdam

Veenendaal

Rotterdam

Hardinxveld-Giessendam

Amsterdam en Vlissingen

Universal-IT

Arnhem

Alkmaar

Rotterdam

Zwijndrecht

Almelo

Woerden

Bodegraven

Amsterdam

Bijdragen aan het verbeteren van IT onderwijs

Carola Machwirth
Coach bij Intermax
“Wij zijn heel gecharmeerd van de Cloud IT Academy en stellen graag leerwerkplekken beschikbaar. Het onderwijs blijft helaas nog achter en kan op dit moment geen IT-specialisten opleiden die onze sector zo hard nodig heeft. Wij dragen heel graag bij aan verbetering van het onderwijs en willen tegelijkertijd jongeren een start bieden in ons innovatieve werkveld.”

Rol van onze partners

De bij ons aangesloten hosting bedrijven, bieden passend werk aan de student en zorgen voor de juiste begeleiding en faciliteiten. Iedere student krijgt een werkcoach toegewezen die de student ondersteunt en betrokken is bij de beoordeling van de studieresultaten evenals uiteraard de Hogeschool Utrecht. De Cloud IT Academy gaat geregeld in gesprek met de werkcoaches op de werkplek om niet alleen de technische skills maar ook de persoonlijke vooruitgang van de studenten te kunnen meten.

Is deze opleiding iets voor jou?

Duaal leren is iets heel anders dan een bijbaan of stage lopen. Cloud IT Academy zorgt dat je bij een werkgever terecht komt die je optimaal ondersteunt bij je HBO studie. Je werkgever is een goede bekende van ons en is aangesloten bij ons werkend leren programma. Ben je benieuwd of juist dit specialisme je ligt? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op