Aangesloten cloud bedrijven

De cloud branche groeit snel, maar de datacenters, cloud- en hostingproviders kampen met een tekort aan gespecialiseerde IT-professionals. Daarom is door bedrijven en brancheorganisaties de stichting Cloud IT Academy opgezet.

Hieronder zie je de bedrijven die jou een leerwerkplek aanbieden. Bij de start van het nieuwe studiejaar in september 2018, zijn er meer dan 40 leerwerkplekken beschikbaar.

Deze bedrijven willen je zo goed mogelijk begeleiden in je studie en je werk. Je leert de ins en outs van de nieuwste technologie en weet straks als geen ander wat er voor nodig is om de digitale economie te laten floreren.

Onze partners:

Zaltbommel

Leiden

Amsterdam

Capelle aan den IJssel & Almere

Amsterdam

Alkmaar

Rotterdam

Universal-IT

Arnhem

Rotterdam

Alkmaar

Amersfoort & Amsterdam

Ede

Rotterdam

Almelo

Amsterdam

Amsterdam

Bodegraven

Harmelen

Nieuwegein

Tilburg

Amsterdam

's-Hertogenbosch

Amsterdam

Den Haag

Bijdragen aan het verbeteren van IT onderwijs

Carola Machwirth
Coach bij Intermax
“Wij zijn heel gecharmeerd van de Cloud IT Academy en stellen graag leerwerkplekken beschikbaar. Het onderwijs blijft helaas nog achter en kan op dit moment geen IT-specialisten opleiden die onze sector zo hard nodig heeft. Wij dragen heel graag bij aan verbetering van het onderwijs en willen tegelijkertijd jongeren een start bieden in ons innovatieve werkveld.”

Rol van onze partners

De bij ons aangesloten cloudbedrijven, bieden passend werk en zorgen voor de juiste begeleiding en faciliteiten. Je krijgt een werkcoach die je ondersteunt en die, net als de HU, betrokken is bij de beoordeling van de studieresultaten.
De Cloud IT Academy gaat geregeld in gesprek met de coaches op de werkplek om niet alleen de technische skills maar ook de persoonlijke vooruitgang van de
studenten te meten.

Is deze opleiding iets voor jou?

In de cloudindustrie is er een groot tekort aan goed opgeleide IT-ers. De werkgever waar je aan de slag gaat, wil je daarom graag maximaal ondersteunen bij je hbo-studie. Duaal leren is dus echt iets heel anders dan een bijbaan of een stage. Denk jij dat deze studie bij jou past?

Inschrijven